torsdag 12 april 2012
Middagstips
Häromdagen stod pasta på menyn. Efter en titt i kylskåpet, tillagade mannen min en jättegod middag med många mmm... och aahh, vad gott! Ingredienserna var sådant som fanns hemma efter påskhelgen och med principen: man tager vad man haver, blev nog receptet ungefär så här:
Pastasås med fläskfilé & soltorkade tomater
Fläskfilé
Lök (en halv gul & en halv röd)
2-3 skivade vitlöksklyftor
Soltorkade tomater
ca 2 dl grädde
ca 2 dl cremé fraiche (varav 0,5 dl med franska örter)
Zucchini
Salt & peppar
Valfri pasta
Bryn fläskfilé, finhackad lök & skivade vitlöksklyftor i olivolja.
Tillsätt grädde, cremé fraiche & soltorkade tomater, låt koka försiktigt i några minuter.
Lägg i zucchini och smaka av pastasåsen med salt & peppar. Varsågod, middagen är serverad!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Låter jättegott. Det receptet sparar jag ner.
SvaraRaderaLätt ju riktigt gott och smidigt att laga! Just man tager vad man haver kan ju bli riktigt smarriga måltider!
SvaraRadera