tisdag 31 augusti 2010

Elodie details-tävling

Hos Evelina har man chans att vinna en åkpåse från Elodie Details. Tror Ivar skulle må som en prins i den svarta åkpåsen "Velvet".

måndag 30 augusti 2010

Tävling

Nu finns det chans att vinna en läcker hundmatskål från Pupstore. Tävlingen finns på Dianas blogg, där det just nu pågår en temahelg med MASSOR av läsning för oss doglovers!!

Babysim

Idag började höstterminen på babysimmet. Det blev samma simfröken som i våras, härliga Anki. Pga tatueringen hade jag badförbud idag, så mormor fick rycka in istället. Inte henne emot!!
Att vara i vattnet är verkligen det bästa Ivar vet! Kanske vi borde förstått det redan i oktober, eftersom gosungen tyckte livet i magen var härligt och jag gick 17 dagar över tiden.

Avslutar med bilder från dagen, håll till godo!

lördag 28 augusti 2010

Lyckofjäril

I onsdags var det dags att göra verklighet av en födelsedagspresent, som jag fick från min vän Josefine. Längst ner på höger ben finns nu en fjäril tatuerad. Valet av motiv var ganska enkelt; jag har vid olika jobbiga/pirriga situationer, haft på mig ett klädesplagg med fjärilar på. ALLA gånger har resultatet blivit sååå bra!!

Och, jag tror minsann att min fjäril redan börjat verka! Upptäckte nämligen för några dagar sedan, att mitt armband som jag fick i mors dags-present var försvunnet. Jag har, bokstavligt talat, vänt upp och ner på hela huset, utan resultat. Och så igår, när jag skulle borsta tänderna, trillade armbandet ut ur badrumsskåpet. Det kändes heeelt fantastiskt!!!

torsdag 26 augusti 2010

Babysång

Idag har vi varit på öppna förskolan. Torsdagar är det babysång som gäller. Ivar älskar när man sjunger och spexar.
Absolute barnfavoriter, är en härlig cd, ja en av mina favoriter i kategorin: barnmusik. Den innehåller 50 låtar med de mest älskade barnvisorna. Det är många låtar som man känner igen från det att man själv var liten.

onsdag 25 augusti 2010

VÄLKOMMEN!

Äntligen!
Idag är det premiär för "Livet i Råby", en blogg om oss - familjen Gudmundsson - om vår vardag, livet på landet, husrenovering och trädgårdsdrömmar. 
Välkommen!