onsdag 29 december 2010

101229

Oj, vad sakta tiden har gått idag ( jippie, äntligen har någon hört mina önskningar om att sakta ner tempot, innan lillprinsen växt ifrån oss!).
Efter halva förmiddagen hade vi hunnit med massor här hemma och var på väg in till stan, för att kika lite på jul-rean. Makalöst tråkig sådan! Inte blev det bättre av att Ivar´s napp helt plötsligt försvann - just när den behövdes som bäst. En tålamodsprövande situation för alla inblandade...inte minst de shoppinggalna människorna runt omkring oss. Men den otröstliga lilla gossen, blev snart en charmör av sällan skådat slag och ordningen var återställd!

Ikväll har vi ägnat oss åt att skruva ihop stolen, som inhandlades på det blå-gula möbelvaruhuset för några dagar sedan. Jag kan inte förstå att det bara var en person på bilderna i instruktionerna...här kunde vi lätt sysselsätta hela familjen i skruvandet. Hur som helst, bra blev det och nu återstår bara en sak: ska vi ha det vita lammskinnet på? eller kanske det svarta? å andra sidan ser det gråa fint ut...hmm, får nog sova på saken.

Godnatt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar