tisdag 1 mars 2011

"Jag kan flyga..."

Idag har vi varit på inskolningssamtal på dagis (eller förskolan som det numera heter).
På måndag är det dags för inskolning...inte ens en vecka kvar...hjälp! Lilla I verkade finna sig väl tillrätta bland barnen redan idag, skönt för mamman att se!
Imorgon tror jag att vi ska ta en tur till stan och inhandla en ryggsäck. Favoriten är Fjällrävens klassiker "Kånken mini". Snygg och stilren! En ryggsäck som kan hålla i mååånga år. Och med det inbyggda sittunderlaget är den som gjord för utflykter i skolvärlden (eller hur älskling?!)Vid fikat idag fick Lova oss att sätta hjärtat i halsgropen. Helt plötsligt dundrade det till utanför köksfönstret. Första tanken var att en tegelpanna hade rasat ner från taket...men nejdå, det var bara Lova som tog en flygtur! Oh my God, många tack för att katten är utrustad med nio liv. Lova förstod inte alls paniken i det hela (å andra sidan jobbar hon ju inte på djursjukhus & vet vad som kan hända när man bestämmer sig för att pröva vingarna...) istället skakade hon  på sig och ville genast in för att fylla på energiförrådet. Kattskrälle :-)

Nu blir det en betydligt lugnare stund med "Halv åtta hos mig"...komiskt att dagens värd ska göra en  efterrätt innehållande kondenserad mjölk...satt just och funderade på en dessert med denna ingrediens...vilket sammanträffande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar