söndag 10 juli 2011
Sommardessert
För en tid sedan fick jag möjlighet att testa de nya smakerna på kesella; hallon och rabarber.
Godast var helt klart den med hallon! Häromkvällen slängde jag ihop en enkel sommardessert, som avnjöts i solnedgången på altanen ♥.
Recept beräknat till 4 personer:
1 kesella hallon- eller rabarbersmak
8 italienska kex (jag hade en variant med nötter i)
1 msk (knappt) koncentrerad flädersaft
1 nypa kardemumma
Jordgubbar
Grovhacka kexen och blanda med flädersaften. Varva kex och kesella. Strö över kardemumma och garnera med färska jordgubbar. Låt stå en stund i kylen, servera!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Gud vad det såg gott ut, måste testas!
SvaraRaderahar ni varit på Island på sistone förresten? för vist var din man därifrån?
ha en mysig kväll! kram