söndag 10 juli 2011

Sommardessert


För en tid sedan fick jag möjlighet att testa de nya smakerna på kesella; hallon och rabarber.
Godast var helt klart den med hallon! Häromkvällen slängde jag ihop en enkel sommardessert, som avnjöts i solnedgången på altanen ♥.

Recept beräknat till 4 personer:
1 kesella hallon- eller rabarbersmak
8 italienska kex (jag hade en variant med nötter i)
1 msk (knappt) koncentrerad flädersaft
1 nypa kardemumma
Jordgubbar

Grovhacka kexen och blanda med flädersaften. Varva kex och kesella. Strö över kardemumma och garnera med färska jordgubbar. Låt stå en stund i kylen, servera!

1 kommentar:

  1. Gud vad det såg gott ut, måste testas!
    har ni varit på Island på sistone förresten? för vist var din man därifrån?
    ha en mysig kväll! kram

    SvaraRadera