måndag 1 april 2013

Påskhelg


Så var påskhelgen strax förbi för den här gången och vi sitter mätta och belåtna i soffan. Igår blev det grillpremiär tillsammans med våra nära och kära. Och himmel vad gott det var, både maten och att få ha familjen samlad hemma i köket! Påskhelgens två sista dagar har solen dessutom lyst från en nästintill klarblå himmel. Underbart!
Imorgon ska mannen tillbaka till jobbet, för oss andra väntar lekdejt hos en vän. Och så är ju april här och väderprognosen visar på mer sol de närmsta dagarna. Det gillar vi!!

4 kommentarer:

 1. Låter som en fin påskhelg! Vilka underbara glas! Vad är det för några? Jag har vardag igen efter över en vecka hemma med valpen och lillan. Det känns lite konstigt, man vänjer sig fort vid tid tillsammans. Hoppas att ni får en fin start på april. Kramar

  SvaraRadera
 2. Ja här har solen också skinit från klarblå himmel och man blir ju så lycklig av sådant väder och vilken energi man får! Man vill göra allt och lite till!
  Ja till kolmårdens djurpark borde vi verkligen åka, en perfekt utflykt som roar allt från de minsta i familjen till de äldsta!

  SvaraRadera
 3. Vi hade också grillpremiär i helgen. Så dödens gott :)

  SvaraRadera
 4. Grillpremiär låter inte helt fel! Det skulle man ha kanske :)

  SvaraRadera