fredag 11 januari 2013

Semlor & snö


I eftermiddag begav vi oss ut i snöyran för att hälsa på hos en fin vän. Det blev en mysig stund inne i värmen med prat om allt mellan himmel och jord och så go´fika; semlor! Årets första för min del och vad gott det var! Under tiden vi var där, vräkte snön ner som aldrig förr och det blev till att skotta, för att få ut bilen och kunna köra hemåt.
Ett par decimeter snö har kommit senaste dygnet och det är vinter igen. Fortsätter vädret under natten, är vi kanske insnöade imorgon. Tur att vedkorgarna är fyllda till bredden, nu ska här eldas så att det bli varmt och skönt i stugan.

Njut er fredag!

3 kommentarer:

 1. Oj oj, att ni har fått så mycket snö där på östra sidan. Här har vi ingenting. Men när det är vinter vill man ju ha snö, mycket roligare för barnen att vara ute då.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Vi har också ätit första semlan och det är så gott. Har inte bakat egna ännu, men snart så. Hoppas att ni har en fin helg. Kram från mig

  SvaraRadera
 3. Det är ju så gott med semlor, vi åt våra första för året förra veckan! Ja vintern kommer och går här, men det är allt mysigt om det förblir vinter ett tag till! Kram

  SvaraRadera